Exclusieve duo-arrangement​

Badhuis Furoke - Roeselare

Exclusieve duo-arrangement​

Verdubbel de ontspanning en verwennerij deze Moederdag met het exclusieve duo-arrangement. Gun jezelf en je moeder een ongeëvenaarde ervaring met onze speciaal samengestelde behandelingen die ontworpen zijn om je van top tot teen te revitaliseren.

Begin jullie sessie met een duo gezichtsmassage, compleet met een zorgvuldig aangepast masker dat speciaal is geselecteerd op basis van jullie huidbehoeften. Deze behandeling is niet alleen ontspannend, maar laat jullie huid ook stralen en verjongd aanvoelen.

Vervolg deze hemelse ervaring met onze duo rug-, nek- en schoudermassage, gevolgd door een hydraterende en ontspannende pakking van de rug. Deze diep ontspannende behandeling is ontworpen om alle spanning te verlichten en de huid intensief te voeden, waardoor jullie beiden volledig ontspannen en verfrist zijn.

Deze unieke combinatie van behandelingen biedt de perfecte gelegenheid om samen kwaliteitstijd door te brengen, terwijl jullie genieten van de luxe en het comfort van onze accommodatie. Maak deze Moederdag onvergetelijk door niet alleen een cadeau te geven, maar door samen een ervaring van pure ontspanning en verjonging te delen.

Elke duobehandeling wordt altijd afgesloten met een heerlijk drankje en hapje. 200€ / 2 uur

Boek dit arrangement